خیلی وقته که آلبوم های عکس، از کمد به حافظه گوشی منتقل شده. عکس ها از اون دسته چیزهایی هستن که هرچی از زمان ثبتش بگذره ارزشش بیشتر میشه. با این وجود به نظرتون جای عکس ها تو گوشی ها امنه؟! شاید تا به حال براتون پیش اومده باشه که موقع نگاه کردن عکس ها دستتون بخوره رو دکمه دیلیت و پاک بشن. یعنی عکسی که با عشق و علاقه گرفته بودینش در یک لحظه از بین میره. اینجور موقع ها آدم فکر میکنه دستش به هیچ جایی بند نیست. ولی ما تو این مقاله می خوایم یادتون بدیم که که نه تنها دستتون جایی بنده بلکه می تونید عکس قبلی ها رو هم پیدا کنید و به اصطلاح ریکاوری گوشی کنید. دیگه چی از این بهتر! بنابراین پیشنهاد می کنیم این مقاله رو تا انتها بخونید و سعی کنید نکته هاش رو حفظ کنید.
دلایل زیادی وجود داره که یه عکس یا اطلاعات به یک باره پاک بشه. حذف شدن عکس ها چه به دست خود کاربر باشه چه خود به خود باشه، یکی از دلایل پایین رو داره.
صفحه لمسی گوشی موبایل، به تنهایی میتونه مقصر حذف شدن عکس ها باشه. چون ممکنه با یه اشاره کوچیک دست کاربر، بخوره به دکمه حذف یا Format! اگه می خواید گوشی رو Format کنید حتما از عکس هاتون بک اپ بگیرید.
وقتی عکس ها رو انتقال میدین به یه دیسک دیگه، احتمالش هست که، انتقال کامل انجام نشه و بعضی عکس ها پاک بشن. اگه تصمیم دارید عکس ها رو منتقل کنید به یه هارد دیگه عجله نکنید.
فایل هایی که می خواید دانلود کنید رو از وب سایت یا اپ ها معتبر بگیرید یه ویروس به راحتی میتونه وارد گوشی بشه کل حافظه رو پاک کنه.
بازیابی و برگردوندن اطلاعات گوشی بعد از پاک کردن عکس ها نه تنها نشد نداره بلکه چندین راه مختلف داره تا بتونید به عکس های پاک شده خیلی راحت دسترسی پیدا کنید. البته که تو این مورد هم راه های بر گردوندن اطلاعات گوشی های اندروید با گوشی های آیفون با هم فرق دارن. بعضی اپلیکیشن ها فقط از نسخه اندروید پشتیبانی می کنن و بعضی فقط از IOS. البته خود سیستم عامل ها هم شرایطی رو ایجاد کردن که طی دو مرحله عکس پاک بشه و اشاره دست باعث حذف شدن عکس برای همیشه نشه. اما در هر صورت چه
Digger Disk همون گزینه نجات بخشه که می تونید با کمکش به عکس هاتون دست پیدا کنید. این برنامه هم نسخه اندروید داره هم نسخه IOS. کافیه فقط Digger Disk رو از وب سایت های معتبر ارائه برنامه های کاربردی اندروید و IOS دانلود و نصب کنید. با اجرای برنامه، دکمه اسکن اپ ضربه بزنید و منتظر عکس های پاک شده بمونید. بهتره بعد از ریکاوری گوشی عکس ها رو به یک فضای ابری مثل گوگل درایو یا دراپ باکس منتقل کنید. البته اگه باز هم دیدید همچنان به خیلی از عکس ها که با ریکاوری برگشتن نیاز ندارید اون ها رو نگه ندارید و پاک کنید. یادتون باشه بازیابی دوباره عکسایی که تو این مرحله باز هم پاک میشن یه کم سخته بنابراین تصمیم نهایی رو برای حذف یا نگهداریشون بگیرید.
Restore Image یه اپلیکیشن از بین ده ها اپلیکیشن بازیابی اطلاعات وعکس های گوشیه. البته تفاوت اصلی این اپ با بقیه اپلیکیشن ها اینه که عملکرد خیلی سریعی داره و در عرض سه صوت میتونه حافظه داخلی و SD رو اسکن کنه و نتایج رو مرتب و فولدر بندی شده براتون ارائه بده. یادتون باشه که اگر قراره از این اپ برای ریکاوری گوشی کمک بگیرید، نباید مدت زمان طولانی از پاک شدن عکس ها گذشته باشه در غیر این صورت Restore Image یک تصویر کوچیک به اندازه بند انگشتی میتونه به دستتون برسونه. این اپلیکیشن به ترتیب اول عکس های با کیفیت بازیابی شده رو در اختیارتون قرار میده و بعد عکس ها کوچیک و که به زور برگردونده. این اپلیکیشن هم نسخه اندروید داره هم نسخه IOS.
اگه گوشی آیفون دارید این راهکار برای شماست. گوشی های مدل آیفون 8 به بالا مثل
خوب خوب نوبت کاربرای
iTunes یه ویژگی دیگه ای که کاربر های IOS برای ریکاوری گوشی می تونن ازش استفاده کنن. پیشنهاد می کنیم از روز اول عکس های گوشیتون رو با iTunes سینک کنید یا همون سیو کنید اینجوری عکس هاتون هیچ وقت هیچ وقت از بین نمی ره. برای اینکه بتونیم از iTunes استفاده کنید گوشی رو باید به لپ تاپ یا کامپیوترتون وصل کنید بعد اپ را اجرا کنین. بعد از باز کردن برنامه گزینه Summary و بعد هم گزینه from Backup رو انتخاب کنید. البته یادتون نره داشتن خود برنامه اصلا ضمانتی به حفظ اطلاعات به شما نمیده و حتما حتما باید از عکس ها تون رو هر چند وقت یکبار با این برنامه بک آپ بگیرید تا بتونید مواقع مورد نیاز اطلاعاتتون رو بازیابی کنید.
کاربرهایی که
چه اپل دوست داشته باشید چه طرفدار گوشی اندروید باشید و اگه گوشی میان رده دارید یا حتی اگه گوشیتون رو در اختیار بچه ها قرار میدید هیچ راهکاری بهتر و مطمئن تر از بکاپ گیری تو فضای ابری اینترنتی نیست. این فضا به راحتی و اغلب رایگان در اختیار شما قرار می گیره که نه تنها عکس هاتون رو دارید بلکه با دیوایس های دیگه هم می تونید به عکس هاتون دسترسی داشته باشید. این فضا کاملا امن و شخصیه و کس دیگه ای نمی تونه بهش دسترسی داشته باشته باشه مگه اینکه ایمیل شما و رمزش رو داشته باشه. بنابراین خیالتون راحته راحت. این فضای ابری از طریق اپ ها و وب سایت های مختلفی عرضه میشن که در ادامه سعی می کنیم رایگان ها رو بهتون معرفی می کنیم.
Google Photos فضایی در اختیارتون قرار میده که ب تا اخر 2021 به طور نا محدود عکس ها و اطلاعاتتون روتوش ذخیره کنید. البته بعد از این تاریخ احتمالا فضای مشخص شده ای رایگان میمونه و الباقی باقی رو باید در اعضاش حق اشتراک بپردازید. البته که عکس ها به طور مجزا فضای زیادی نمی خوان که مجبور بشید به خاطرش هزینه ای بپردازید. البته عکاس های حرفه ای نیاز دارن. اگه باز هم عکسی از Google Photos رو پاک کردید که می خواید بازیابی بشه برنامه Google photo s رو باز کنید و وارد حسابتون بشید. گوشه بالا سمت چپ گزینه سطل زباله رو انتخاب کنید. حالا تو صفحه جدیدی پیش نمایش عکس ها رو می تونید ببینید و هر کدوم رو که خواستید بازیابی کنید. این فضا شرایط ریکاوری گوشی را به راحتی فراهم کرده.
Google Drive میتونه یه دوست واقعی باشه که از همه عکس ها ویدیوهای شما در یه فضای رایگان محافظت میکنه پس ازش غافل نشید. نترسید از اینکه عکس هاتون تو فضای مجازی قرار بگیره چون درصد هک شدن یا منتشر شدن اطلاعات تو این فضا خیلی پایینه تا حدی که لازم نیست اصلا نگران همچین چیزی باشید. گوگل درایو تا 15 گیگ فضای رایگان دراختیارتون قرار میده. به نظر عالی نیست؟ ویژگی دیگه گوگل درایو اینکه شما حتی اگه عکس ها رو اونجا هم پاک کنید تا 60 روز تو سطل آشغال گوگل درایو بهش دسترسی مستقیم دارید. دیگه چی از این بهتر واقعا. شما هم می تونید برنامه Google Driveرو روی گوشیتون نصب کنید و هم می تونید از طریق صفحه جیمیل وارد بشید.
دراپ باکس یکی دیگه از اون اپ ها خفنه که زندگی در دنیای اینترنت با دیوایس های مختلف از گوشی و لپ تاپ تا کامپیوتر ها رو راحت تر کرده. کافیه برنامه رو نصب کنید یا از طریق dropbox.com وارد سیستمش بشید. بعد از بازکردن یک حساب برای خودتون از تمام عکس هاتون بکاپ بگیرید و از فضای ابریش هم استفاده کنید. حالا اگه عکس هاتون رو از صفحه دراپ باکس هم پاک کردید بازیابی در این مرحله هم سخت نیست. مراحل پایین رو به ترتیب انجام بدید.
وارد وب سایتdropbox.com بشید.
نوار سمت چپ رو پیدا کنید و گزینه File رو انتخاب کنید.
حالا نام پرونده یا پوشه تصویری حذف شده ای که می خواید بازیابی بشه رو لمس کنید.
و تمام هر چی میخواستید به راحتی بر می گرده.
اگه سیستم عامل گوشیتون نه ایفونه و نه اندروید و شما از ویندوز استفاده می کنید برای بازیابی اطلاعات شما هم OneDrive رو پیشنهاد می کنیم. OneDrive فضای ابریه که مایکرو سافت در اختیارتون قرار میده تا از عکس هاتون بکاپ بگیرید و سیو کنید.OneDrive پرونده های از دست رفته را حداکثر 30 روز نگه می داره البته اگه فضای سطل آشغال پر باشه ممکنه کمتر از سی روز عکس ها رو نگهداره و یواش یواش خودش پاک کنه. بنابراین مایکروسافتی های عزیز شما هم می تونید تصاویر از دست رفته خودتون رو از OneDrive بازیابی کنید. البته شما همچنان به گوگل درایو و دراپ باکس هم دسترسی دارید.
حالا که دیگه عملیات بازیابی روانجام دادید و عکس هاتون رو برگردوندید موارد پایین رو بخونید تا از پاک شدن دوباره عکس هاتون جلوگیری کنید تا مجبور نشید دوباره دنبال راه های بازیابی گوشی بگردید به قول معروف سری که درد نمیکنه رو چرا دستمال ببندی!
قبول دارید با اینکه حذف شدن اطلاعات ممکنه خیلی ناراحت کننده باشه ولی بازیابی شون خیلی خوش حال کنندست؟ اینقدر لذت داره که انگار اون عکس رو دوباره گرفته باشی! تو این مقاله قصد داشتیم یادتون بدیم که گوشیتون هرچی که باشه می تونید اطلاعاتش رو برگردونید. همچنین برنامه های فضای ابری رایگان هم معرفی کردیم که بتونید راحت بکاپ بگیرید و از اونجا هم اگه پاک شد گفتیم که میشه چی کار کنید. در هر صورت همیشه مراقب اطلاعت مهم گوشیتون باشید.
منبع:https://bit.ly/3g3jTEr
با بهترین گوشی های سامسونگ آشنا شوید
چگونه باتری گوشی خود را برای مدت طولانی نگه داریم؟
روشهای تشخیص گوشی صفر از گوشی بازشده یا تعمیر شده
رو ,عکس ,ها ,های ,پاک ,هم ,عکس ها ,می تونید ,عکس هاتون ,ها رو ,تو این ,photo stream icloud ,stream icloud بازیابی ,google photos google ,photos google photos
درباره این سایت